ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

Στο allwhite.gr η πολιτική μας είναι να παραδίδουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατόν. Έτσι αν η παραγγελία σας είναι για πράγματα μαζικής ποσότητας, θα τα έχετε (εαν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα) σε πέντε ημέρες στον χώρο σας, εφόσον η αποστολή γίνεται με porta porta ταχυδρομείου ή ΚΤΕΛ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή porta porta δεν είναι δύνατη, οπότε θα γίνεται απλά με το ταχυδρομείο.

Το allwhite.gr ακολουθεί στρατηγική χαμηλού κόστους σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του και κατά συνέπεια έχει πετύχει προνομιακές τιμές στα μεταφορικά.

Λεπτομερέστερα:

  • Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι 7,90 € (μέχρι 2 κιλά) για την ηπειρωτική χώρα και 9,90€ (μέχρι 2 κιλά) για τα νησιά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό, αλλά θα εξαρτηθεί και από τον όγκο των δεμάτων σε ειδική περίπτωση.
  • Για τα βαριά δέματα που θα χρειαστεί να στείλουμε σε απομακρυσμένες περιοχές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πρακτορείο - ΚΤΕΛ ώστε η αποστολή να σας κοστίσει περίπου 9€ το κάθε δέμα, που θα προστίθεται στο συνολικό σας κόστος.
  • Θα πρέπει να μας καταθέτετε την αξία την παραγγελίας πριν την αποστολή της σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας (+ τα έξοδα αποστολής).
  • Μπορείτε να παραλάβετε από τo κατάστημα μας.

Οι έτοιμες μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης θα παραδίδονται σε χρονικό διάστημα 20-25 ημέρες από την παραγγελία κατόπιν ειδικής συνεννόησης μαζί μας.