ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ


ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Sarah kay memories!!!

Η αγαπημένη Sarah kay,ήρωας των παιδικών μας χρόνων, ζωντανεύει για τη βάπτισης μιας γλυκιάς μικρούλας.  

Διαβάστε περισσότερα »

Mary Poppins is here!!!

Η αγαπημένη όλων μας Μary Poppins γίνεται θέμα βάπτισης και ζωντανεύει τις παιδικές μας αναμνήσεις.!!!

Διαβάστε περισσότερα »

Βόλτα με αερόστατο !!!

Η αγαπημένη μας Τάνια έγινε μανούλα και επέλεξε το χρώμα της μέντας και τα αερόστατα για τη βάπτιση του μικρού Χρήστου. Εμείς βάλαμε τα δυνατά μας για να "πετάξει" όλη η οικογένεια ψηλά!!!!

Διαβάστε περισσότερα »

Riding is fun...

Η βάπτιση του Αλέξανδρου στους Λιγγιάδες μας δημιούργησε την επιθυμία να γυρίσουμε τον κόσμο πάνω σε μια  βέσπα.!!! Θεματικό προσκλητήριο, μπομπονιέρες με βέσπες ,υδρόγειος και κυάλια για τα παιδιά και ένα σοκολατένιο candy table στολίστηκε με φόντο την λίμνη Παμβώτιδα και το νησάκι.

Διαβάστε περισσότερα »

Boho wedding in Parga

Δεν κρύβουμε τη χαρά μας όταν μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε έναν γάμο μας... Ενα υπέροχο ζευγάρι, ένας γάμος δίπλα στη θάλασσα χωρίς στημένα σκηνικά και με λιτές διαδικασίες γάμου.Μώβ, κίτρινο και boho λεπτομέριες με άρωμα λεβάντας. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη φιλοξενία και την εμπιστοσύνη τους...

Διαβάστε περισσότερα »

Forest friends

Το αγαπημένο μας θέμα με ζωάκια του δάσους επιτέλους έγινε !! Σχεδιάσαμε το προσκλητήριο,τυπώσαμε τις παιδικές τσαντούλες και δημιουργήσαμε το πιο χαρούμενο και γλυκό candy bar.!!!  

Διαβάστε περισσότερα »

Mickey and friends...

Προσκλητήριο,μπομπονιέρες και candy buffet με θέμα τον Μίκυ Μάους!!!

Διαβάστε περισσότερα »

Μάτι

Oλόκληρη η βάπτιση επιλέχθηκε να γίνει με θέμα το "μάτι". Ετσι σχεδιάσαμε το προσκλητήριο,τις μπομπονιέρες,το σετ βαπτιστικών ,τα γλυκά και όλο το στολισμό με θέμα τι άλλο? το μάτι!!!!

Διαβάστε περισσότερα »